Disse påskemuffins med banan & karamel er et hyggeligt og lækkert lille påskeprojekt!
Muffinsene har smag af banankage tilsat lidt marcipan for at give dem et twist af påske. Herudover er de toppet med en lækker karamel samt påskeæg. Du er naturligvis velkommen til at komme andre toppings på dine påskemuffins. Personligt tænker jeg også selv at det kunne være rigtig mums med lidt friske hindbær. Så hvis du har lyst til at forkæle dig selv og dine nærmeste her i påsken, kan jeg i hvert fald kun anbefale dig at lave en portion af disse påskemuffins!
Sundere ingredienser
Opskriften er super nem at lave, da ingredienserne til både bananmuffinsene og karamellen blot skal blandes sammen. Samtidig består muffinsene af sundere ingredienser, da kagen er sødet med bananer og lidt ahornsirup frem for hvidt sukker, og herudover er det velkendte hvedemel skiftet ud med havregryn.
Karamellem er primært lavet på peanutbutter, og her er det vigtigt at bruge en smooth version, der er glat og let flydende i konsistensen. Jeg har selv forsøgt mig med en peanutbutter, der var lidt mere grynet, hvilket ikke fungerede.
Kalorieindhold
Kalorieindholdet i disse påskemuffins med banan & karamel er ca. 280 kcal pr. stk. ved en portion på 10 stk.