overnight oats uden tilsat sukker glutenfri vegansk

Overnight oats er en af mine helt store morgenmadsfavoritter!
Det smager virkelig skønt, og så er det samtidig sundt og super nemt at lave.
Alle ingredienserne skal blot røres sammen i en skål aftenen inden, og næste morgen har du en lækker kold morgengrød 😛
Du kan med fordel også lave en stor portion, så du har til flere dage.

Denne opskrift er den helt simple version, som du kan toppe med hvad end lysten eller køleskabet byder på.
Jeg har toppet min overnight oats med banan, friske figner, ristet kokos og peanutbutter.
Sådan en start på dagen kan anbefales! 😀

Du kan se, hvordan jeg laver grøden i en af mine stories på min instagram.

Denne portion indeholder ca. 350 kcal (uden topping).

Reklame

Print opskrift

Overnight oats Ⓤ Ⓖ Ⓥ

  • Serveringer: Til 1 person

Ingredienser

  • 50 gram glutenfri havregryn
  • 2 spsk (ca. 15 gram) chiafrø, fra Svansø (reklame)
  • Et nip salt
  • 1,5 dl plantemælk
  • 1 spsk (ca. 15 gram) ahornsirup
  • Topping, f.eks. banan, nødder, peanutbutter mm.

Fremgangsmåde

  • Overnight oats skal, som nævnt ovenfor og som navnet antyder, røres sammen aftenen inden.

    Kom 50 gram glutenfri havregryn, 2 spsk (ca. 15 gram) chiafrø, et nip salt, 1,5 dl plantemælk og 1 spsk (ca. 15 gram) ahornsirup i en skål.

    Rør det hele godt sammen.

    Sæt skålen på køl natten over.

    Næste morgen toppes grøden med frugt, bær, nødder, peanutbutter mm.

    Jeg har brugt 1/3 banan, 1/2 frisk figen samt lidt peanutbutter og ristet kokos.

     

    Velbekomme!

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *