overnight oats med chokolade uden tilsat sukker glutenfri vegansk

Hermed min udgave af overnight oats med chokolade, som både er utrolig lækker og super nem at lave!
Alle ingredienserne skal blot røres sammen aftenen inden, og næste morgen er den lige til at sætte skeen i.
Det er altså noget, der kan få en ud af sengen om morgenen, når man ved, der står sådan en portion her og venter på en 😛
Man kan med fordel lave en større portion, så der er til flere dage.

Denne portion indeholder ca. 385 kcal (uden topping).

Reklame

Print opskrift

Overnight oats med chokolade Ⓤ Ⓖ Ⓥ

  • Serveringer: 1 portion

Ingredienser

  • 50 gram glutenfri havregryn
  • 2 spsk (ca. 15 gram) chiafrø, fra Svansø (reklame)
  • 10 gram kakaopulver
  • Lidt salt
  • 1 spsk (ca. 15 gram) ahornsirup
  • 1,5 dl plantemælk

Fremgangsmåde

  • Overnight oats skal, som nævnt ovenfor og som navnet antyder, røres sammen aftenen inden.

    Kom 50 gram glutenfri havregryn, 2 spsk (ca. 15 gram) chiafrø, 10 gram kakaopulver og lidt salt i en skål.

    Rør rundt.

    Tilsæt 1,5 dl plantemælk og 1 spsk (ca. 15 gram) ahornsirup.

    Rør det hele godt sammen.

    Sæt skålen på køl natten over.

    Næste morgen toppes grøden med frugt, bær, nødder, peanutbutter mm.

    Jeg har blot toppet min grød med ristede hasselnødder, som i kombination med chokoladen giver lidt smag af nutella 😛

     

    Velbekomme!

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *