kakao crunch kugler uden tilsat sukker glutenfri vegansk

Hvis du er på udkig efter en nem og lækker sundere snack, kan disse kakao crunch kugler anbefales!
De smager så mums med en dejlig intens smag af kakao samt en crunchy konsistens.
Desuden består de kun af fire forskellige ingredienser! 😀
De er perfekte til, når den lille sult melder sig.

Reklame

Print opskrift

Kakao crunch kugler Ⓤ Ⓖ Ⓥ

  • Serveringer: Ca. 30 stk.

Ingredienser

  • 150 gram friske dadler, fra RMimport (reklame)
  • 120 gram cornflakes, evt. fra Easis (gluten- og sukkerfri)
  • 15 gram kakaopulver
  • 60 gram vegan block, fra Naturli'
  • Lidt salt
  • Lidt ekstra kakaopulver til at rulle kuglerne i

Fremgangsmåde

  • Start med at fjerne stenene fra 150 gram friske dadler og kom dadlerne i en skål. Mos dem med en gaffel.

    Knus 120 gram cornflakes rigtig godt i en frysepose og kom dem i skålen med dadlerne.

    Tilsæt 15 gram kakaopulver og lidt salt.

    Smelt 60 gram vegan block i microovnen og kom det i skålen med de øvrige ingredienser.

    Rør det hele godt sammen til en samlet og klistret masse.

    Sæt skålen på køl i 2 timer.

    Herefter formes massen til ca. 30 kugler, som enkeltvis rulles i kakaopulver.

     

    Kakao crunch kuglerne opbevares i køleskabet.

    Velbekomme!

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *