Her får du opskriften på en skøn overnight oats med smag af hindbær cheesecake!

Den smager simpelthen så dejligt og er en perfekt forårs- og sommermorgenmad. Grøden er nemlig tilsat friske hindbær og revet citronskal, hvilket giver en frisk og syrlig smag. Kombinationen af denne friske smag og den tykke konsistens, som chiafrøene og havregrynene giver, får denne overnight oats til at minde om hindbær cheesecake. Som prikken over i’et kan du komme lidt sprød granola på toppen. Jeg har brugt granola fra Easis, men du kan naturligvis bruge lige præcis den variant, du bedst kan lide.

Den nemmeste morgenmad
Overnight oats skal, som navnet antyder, laves aftenen inden og herefter stilles på køl natten over. Næste morgen har du så en utrolig nem og lækker morgenmad, der er lige til at sætte skeen i! Du kan med fordel lave en større portion, så der er til flere dage. Personligt elsker jeg selv at lave overnight oats i hverdagen, hvor det hele godt må gå til stærkt.

Kalorieindhold
Kalorieindholdet er ca. 330 kcal (uden topping).

Se min reel på Instagram
Du kan se, hvordan jeg laver denne hindbær cheesecake overnight oats i en af mine reels på Instagram. Her finder ud også flere videoer af mine andre opskrifter.

Reklame

Print opskrift

Hindbær cheesecake overnight oats

  • Serveringer: 1 portion

Ingredienser

  • 50 gram glutenfri havregryn
  • 15 gram chiafrø
  • 1/2 tsk revet citronskal (økologisk)
  • 10 gram ahornsirup
  • 1,5 dl plantemælk
  • 40 gram friske hindbær
  • Granola til topping, fra Easis (reklame)

Sådan gør du

  • Aftenen inden

    Kom 50 gram glutenfri havregryn, 15 gram chiafrø, 1/2 tsk revet citronskal i et glas/en skål. Rør det sammen.

    Tilsæt 10 gram ahornsirup og 1,5 dl plantemælk og rør det godt sammen med de øvrige ingredienser.

    Tilsæt 40 gram friske hindbær og hak/mos dem rundt i grøden.

    Sæt grøden på køl.

    Næste morgen

    … er grøden lige til at sætte skeen i! Top den evt. med lækker sprød granola, friske hindbær mm.

     

    Velbekomme!

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *