Dadler m. mandler og chokolade

Disse dadler med ristede mandler og chokolade er en dejlig nem og hurtig sundere snack!
Og så smager de bare så lækkert. Dadlerne har en karamel-agtig smag, som passer skønt til de ristede mandler og chokoladen.
Jeg vil sige, de er et must-try 😉

Reklame

Print opskrift

Dadler med mandler og chokolade Ⓤ Ⓖ Ⓥ

  • Serveringer: 20 stk.

Ingredienser

  • 20 bløde dadler, fra RMimport (reklame)
  • 20 ristede mandler
  • Ca. 100 gram sukkerfri/vegansk chokolade

Fremgangsmåde

  • Hvis du ikke har ristede mandler på lager, skal disse laves først.

    Tænd ovnen på 180 grader og rist minimum 20 stk. mandler i 10-12 min. Jeg plejer at riste en stor portion, så jeg har til en anden god gang.

    Smelt ca. 100 gram sukkerfri/vegansk chokolade over et vandbad.

    Imens chokoladen smelter, fjernes stenen fra hver af de 20 bløde dadler. Det kan enten gøres med neglene eller en pincet. Forsøg så vidt muligt ikke at åbne dadlen for meget.

    Erstat stenen med en ristet mandel.

    Når chokoladen er smeltet helt, vendes én dadel heri. Placer den på en plade med bagepapir.

    Forsæt med resten af dadlerne.

    Lad chokoladen størkne helt – gerne natten over.

     

    Dadlerne kan opbevares på køl.

    Velbekomme!

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *