Her får du min opskrift på den lækreste chokolade peanutbutter banan smoothie!

Den smager simpelthen så dejligt og har en tyk og cremet konsistens præcis som en smoothie skal have efter min mening. Det er banan og peanutbutter, der giver den lækre cremet konsistens. Jeg har brugt Easis peanutbutter, men du kan naturligvis bruge lige præcis den peanutbutter, du vil. Det er muligt at lave både en variant med og uden kakaopulver, alt efter hvad du bedst kan lide. Begge varianter er godkendt herfra 😛 Smoothie er generelt bare super skønt som mellemmåltid/frokost, da den både er sund og kun indeholder få ingredienser.

Frossen banan
Jeg bruger altid frossen banan i mine smoothies, da det er medvirkende til den cremet konsistens. Herudover er det heller ikke nødvendigt at bruge isterninger, hvilket ofte kan gøre smoothien lidt vandet. Jeg plejer at fryse en stor portion skiveskåret banan ned, så jeg altid har nogen på lager. Bemærk at bananerne helst skal være skåret i skiver, da de herved er nemmere at blende. Til sidst er det også vigtigt at nævne, at bananerne skal være modne (med brune pletter), hvor banansmagen er mest gennemtrængende. Nedfrysningen får dem nemlig til at miste lidt smag.

Kalorieindhold
Kalorieindholdet i min chokolade peanutbutter banan smoothie er ca. 325 kcal.

Reklame

Print opskrift

Chokolade Peanutbutter Banan smoothie

 • Serveringer: 1 portion

Ingredienser

 • 120 gram frossen banan, skåret i skiver
 • 2 dl plantemælk
 • 10 gram kakaopulver, kan udelades
 • 20 gram peanutbutter, fra Easis (reklame)

Sådan gør du

 • Kom 120 gram frossen banan (skiveskåret), 2 dl plantemælk, 10 gram kakaopulver og 20 gram peanutbutter en blender.

  Blend det hele til en lækker cremet smoothie.

  Server smoothien i et glas, evt. med sugerør.

  Nemt. Lækkert. Sundt!

  Velbekomme!

   

  Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *