Her får du min opskrift på tykke, snaskede og virkelig lækre Chokolade Banan Pandekager!

MUMS… Hvor er de bare gode! De minder mig om de pandekager, jeg fik serveret på Bali, som netop også var tykke og fluffy. Dem drømmer jeg stadig om indimellem, så jeg var nødt til at lave min egen version 😛 Jeg har tilsat kakaopulver til pandekagerne, da kombinationen af chokolade og banan bare altid er en vinder i mine øjne. Og som den peanutbutter-lover jeg er, blev mine pandekager naturligvis toppet med peanutbutter 😀 Jeg har brugt peanutbutter fra Peanutbutter Pusheren (reklame), som du kan finde her. Ærlig snak, det er uden tvivl en af de bedste peanutbutter, jeg har smagt!

Sundere weekend-morgenmad

Disse chokolade banan pandekager er efter min mening den perfekte weekend-morgenmad, hvis man skal hygge lidt ekstra og samtidig have god samvittighed. De består nemlig af sundere ingredienser end de klassiske pandekager lavet med hvedemel og sukker. Herudover er pandekagerne super nemme at lave, da alle ingredienserne blot skal blandes sammen.

Kalorieindhold

Kalorieindholdet pr. stk. er ca 125 kcal ved en portion på 5 pandekager.

Rabatkode

I forbindelse med at jeg har fået lov til at teste Peanutbutter Pusherens peanutbutter, har jeg også fået en rabatkode, som jeg meget gerne vil dele med dig. Rabatkoden er “MARTINE10”, som giver 10 % på ens køb ♥

Reklame

Print opskrift

Chokolade Banan Pandekager

  • Serveringer: Til 2 personer (ca. 4-6 pandekager)

Ingredienser

  • 2 modne bananer (ca. 200 gram)
  • 80 gram glutenfri havregryn
  • 20 gram kakaopulver
  • Et nip salt
  • 20 gram ahornsirup
  • 1 dl plantemælk
  • 1 tsk bagepulver
  • Peanutbutter, friske bær mm. til topping

Sådan gør du

  • Alle ingredienser skal blot blandes sammen.

    Kom 2 bananer (ca. 200 gram), 80 gram glutenfri havregryn, 20 gram kakaopulver, et nip salt, 1 dl plantemælk og 20 gram ahornsirup i en skål og brug en stavblender til at blende det hele godt sammen.

    Tilsæt 1 tsk bagepulver og rør det sammen med de øvrige ingredienser.

    Varm en pande op. 

    Kom lidt kokosolie på en pande og varm den op.

    Hæld lidt af dejen ud på panden og brug evt. en dejskraber til at fordele dejen i et tykt, rundt og jævnt lag.

    Lad pandekagen stege i nogle minutter, indtil den er klar til at blive vendt.

    Fortsæt med den resterende del af dejen. Hvis der er plads på panden kan du naturligvis stege flere pandekager på samme tid.

    Afhængig af størrelsen på pandekager bliver der ca. 4-6 stk.

    Server bananpandekagerne med lidt peanutbutter, friske bær og andre lækkerier. Kun fantasien sætter grænser 😛

     

    Velbekomme!

    Bananpandekagerne kan også opbevares på køl i nogle dage og spises som en lille snack, da de smager super dejligt kolde.

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *