Her får du min opskrift på tykke, bløde og alt for lækre bananpandekager 😛 Præcis som jeg kan huske, de blev lavet på Bali! De smager så dejligt og er den perfekte weekend-morgenmad, hvis man skal hygge lidt ekstra og samtidig have god samvittighed. Top dem med lidt friske bær, peanutbutter eller ristede nødder som prikken over i’et. Bananpandekagerne består desuden af få ingredienser og er super nemme at lave!

Kalorieindholdet pr. pandekage er ca. 150 kcal ved en portion på 4 stk.

Print opskrift

Bananpandekager Ⓤ Ⓖ Ⓥ

  • Serveringer: 4 pandekager (til 2 personer)

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 2 dl (ca. 80 gram) glutenfri havregryn
  • 1 dl plantemælk
  • 20 gram ahornsirup
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

  • Kom 2 bananer, 80 gram glutenfri havregryn, 1 dl plantemælk og 20 gram ahornsirup i en skål og brug en stavblender til at blende det hele godt sammen.

    Tilsæt 1 tsk bagepulver og rør det sammen med de øvrige ingredienser.

    Kom lidt kokosolie på en pande og varm den op.

    Hæld 1/4 af dejen ud på panden og brug evt. en dejskraber til at fordele dejen i et tykt og jævnt lag.

    Lad pandekagen stege i nogle minutter, indtil den er klar til at blive vendt.

    Fortsæt med den resterende del af dejen.

    Alt efter hvor stor en pande, du har, er det også muligt at stege to pandekager på samme tid.

    Server bananpandekagerne med lidt friske bær, ristede nødder eller peanutbutter. Kun fantasien sætter grænser 😛

     

    Velbekomme!

    Bananpandekagerne kan også opbevares på køl i nogle dage og spises som en lille snack, da de smager super dejligt kolde.

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *