Her får du min opskrift på svampede og lækre bananmuffins med hindbær. De smager så dejligt og er samtidig super nemme at lave! Bananmuffinsene er tilsat hindbær, der giver et syrligt twist, hvilket passer rigtig godt til den søde banan smag. Jeg plejer at spise muffinsene til morgenmaden eller som et mellemmåltid. Herudover kunne jeg også sagtens forestille mig at lave dem som en del af et brunch bord. De kan nemlig laves i forvejen og opbevares på køl, indtil de skal serveres.

Bananmuffinsene indeholder ca. 100 kcal pr. stk. ved en portion på 6 muffins.

Du kan se, hvordan jeg laver dem, i en af mine reels på instagram 😀

Reklame

Print opskrift

Bananmuffins med hindbær Ⓤ Ⓖ Ⓥ

  • Serveringer: 6 muffins

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 80 gram glutenfri havregryn
  • 1 dl plantemælk
  • 20 gram ahornsirup
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk natron
  • 1 tsk citronsaft
  • Frosne hindbær
  • Kokosmel, fra Svansø (reklame)

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 175 grader (varmluft) og smør 6 muffinsforme med lidt kokosolie.

    Kom 2 bananer, 80 gram glutenfri havregryn, 1 dl plantemælk og 20 gram ahornsirup i en skål.

    Brug en stavblender til at blende det hele godt sammen.

    Tilsæt 0,5 tsk bagepulver, 0,5 tsk natron og 1 tsk citronsaft. Vend det stille og roligt sammen med de øvrige ingredienser.

    Fyld halvdelen af de 6 muffinsforme op med lidt af dejen.

    Kom lidt frosne hindbær ovenpå.

    Fordel herefter resten af dejen i de 6 muffinsforme, så den dækker de frosne hindbær.

    Top til sidst hver muffin med lidt ekstra frosne hindbær samt lidt kokosmel.

    Bag muffinsene i ovnen i ca. 20-25 min.

    Lad dem afkøle.

     

    Velbekomme!

    Bananmuffinsene kan opbevares på køl i 3-4 dage. Efter min mening bliver de kun bedre af at have været en tur i køleskabet 😛

     

    Hvis du kaster dig ud i denne opskrift, vil jeg rigtig gerne se din kreation! Husk at tagge @martinelybaek på instagram 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *