Bagt marcipan med chokolade er en virkelig nem og lækker måde at lave nogle julegodter på!
Det er samtidig også en super god opskrift at lave sammen med børnene, som nemt kan være med til at udstikke marcipanen og komme topping ovenpå. Bagningen af marcipanen giver en dejlig nødde-smag. Desuden gør bagningen også, at marcipan figurerne bliver tilpas “hårde”. Chokoladen tilfører lidt crunch, mens de frysetørrede hindbær giver en dejlig syrlig smag, som passer skønt til den søde marcipan.
Ingredienserne
Opskriften på bagt marcipan med chokolade kræver kun to forskellige ingredienser. Jeg har brugt både marcipan og chokolade fra Easis, men du kan naturligvis bruge lige præcis den marcipan og chokolade, du ønsker. Jeg tænker også, at det kunne være flot at bruge evt. lys eller hvid chokolade for at lave lidt forskellige varianter. Herudover kan du frit vælge, hvad du vil toppe marcipan figurerne med. Som nævnt oven for har jeg selv brugt frysetørrede hindbær.
Kalorieindhold
Kalorieindholdet er ca. 50 kcal. pr. stk. ved en portion på 18 marcipan figurer.