• Bananbrød med hindbær

    april 17, 2021Martine Lybæk

    Blødt, snasket og lækkert bananbrød med hindbær! MUMS! Det smager simpelthen så dejligt og er helt sikkert en af mine “go-to” opskrifter. Den søde banansmag og den syrlige smag fra hindbærerne er en skøn kombination. Bananbrødet har en blød og svampet konsistens og er efter min mening en sikker vinder både til store og små…

    Læs mere
  • Boller med julekrydderier

    december 28, 2020Martine Lybæk

    Lækre og smagfulde boller med julekrydderier 😛 De er sprøde udenpå og bløde indeni, og så er de tilsat kanel og nelliker, der giver dem en dejlig varm og julet smag. Bollerne er desuden forholdsvis nemme at lave, og da de er glutenfri, skal de ikke æltes en helt masse, hvilket efter min mening er…

    Læs mere
  • Boller med græskarkerner

    november 14, 2020Martine Lybæk

    Her får du opskriften på disse skønne boller med græskarkerner! Bollerne er sprøde udenpå og luftige indeni, og så smager de bare mums. De er nemme at lave, da de ikke skal æltes en helt masse, og herudover kan alle ingredienserne købes i et almindeligt supermarked. Opskriften giver 12 boller, og de kan sagtens fryses…

    Læs mere
  • Boller med figner og valnødder

    november 11, 2020Martine Lybæk

    Lækre boller med figner og valnødder! Bollerne er sprøde udenpå samt bløde og luftige indeni. Fignerne giver en dejlig sød smag, mens valnødderne, foruden en skøn nødde-smag, giver en lidt crunchy konsistens. De smager så skønt og er samtidig super nemme at lave. Fremgangsmåden er den samme som til disse boller med julekrydderier, som du…

    Læs mere
  • Knækbrød med græskarkerner

    september 24, 2020Martine Lybæk

    Knasende sprøde og lækre knækbrød med græskarkerner! De smager bare så skønt og er perfekte som en sundere snack eller som en del af tapas bordet. Jeg kan kun anbefale dig at hoppe i køkkenet og lave en portion af disse knækbrød. De er nemlig også lynhurtige at bikse sammen! Du kan se, hvordan jeg…

    Læs mere
  • Grydebrød med havre- og majsmel

    maj 22, 2020Martine Lybæk

    Hermed opskriften på et lækkert og nemt grydebrød med havre- og majsmel! Grydebrød er en god måde at bage på, da der ikke skal formes og æltes en helt masse, hvilket jeg selv er fan af. Derudover skærer jeg ofte brødet ud i skiver og fryser nogle af dem ned. Herved kan jeg løbende tage…

    Læs mere
  • Chai latte brød

    januar 4, 2020Martine Lybæk

    Chai latte smager ikke bare fantastisk som en varm drik. Det kan også laves om til et lækkert og krydret chai latte brød! Brødet er dejlig blødt og svampet og smager bare så skønt. Med min store kærlighed til chai latte ved jeg allerede, at det er en opskrift, jeg kommer til at lave mange…

    Læs mere